MUSIC MAESTRO!

12 Sep

Persoonlijk vind ik het heel erg leuk om nieuwe, kleine, groeiende muziekbandjes of zangers te ontdekken. Tegenwoordig heb ik hier niet echt tijd meer voor. Gelukkig heb ik een paar vriendinnen, die nog net iets fanatieker zijn dan mij. Dankzij hen ontdekte ik deze twee clips, die zeker de moeite waard zijn om eens te kijken.

One Direction is een boysband, bestaande uit vijf Engelse hotties! Mijn favoriet is Harry Styles. Ze hebben ook een eigen site, waar je al hun nieuwste foto’s en covers kunt beluisteren. Wil je ze echt overal volgen? Dan kun je ze ook vinden op Twitter. Deze vijf zijn één van mijn verslavingen van de laatste weken!

Als tweede heb ik Graffiti6, die je misschien al kent van onder ander Pinkpop. Ze hebben hier namelijk afgelopen maart alles van zichzelf gegeven. De Engelse zanger is zeker ook niet mis, dus niet alleen the song is de moeite waard! Ken je deze twee bandjes al? Of ken je misschien nog andere (boys)bandjes die we zeker eens moeten bekijken? SEE YOU SOON, XO

Eén reactie to “MUSIC MAESTRO!”

  1. Marieke september 12, 2011 bij 7:51 pm #

    Leuk, die eerste kende ik nog niet! Ik vond The Wanted ook altijd wel leuk, luister er nu alleen niet zoveel meer naar :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: